میخواستم بدونم اگر شوهرم تو دادگاه حکم ناشزه بودن منو بگیره میتونه ازدواج دوم انجام بده؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۱۳ #20188566

سلام
من حق طلاق دارم یا نه؟ حق طلاق در صورتی ک مرد بدون رضایت زن اولش زن دوم بگیره اینجا هم صدق میکنه ؟؟؟؟؟؟؟
لطفا بگین زن در چه صورتی که شوهرش زن دوم بگیره نمیتونه طلاق بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟
شوهرم دادخواست تمکین داده برا همین میخوام بدونم اگر تمکین نکنم و ناشزه بشم اینجا ینی شوهرم میتونه زن دیگ بگیره و من نمیتونم طلاق بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا واضح و کامل جواب بدین خیلی ذهنمو مشغول کرده
وکلای عزیز و محترم بی زحمت همینو بگین
خیلی ممنونم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.درصورت صدور گواهی نشوز زوج اجازه ازدواج دوم‌ میگیرد و نفقه زوجه ساقط میگردد...

سلام وقت بخیر
در صورتیکه نشوز شما اثبات شود ،ایشان میتوانند حکم ازدواج مجدد بگیرند.

باسلام واحترام درصورت عدم تمکین زوج امکان دریافت گواهی نشوز وازدواج دوم را دارد اما اگر شما تمکین نمایید و بدون اذن ازشما ازدواج نمایند برای شما حق طلاق ایجاد میشود

سلام
پیرو صدور گواهی نشوز، زوج تکلیفی به پرداخت نفقه نداشته و متعاقبا امکان درخواست تجویز نکاح دوم از دادگاه را دارد

وقت بخیر درصورت صدور گواهی نشوز زوج اجازه ازدواج دوم‌ میگیرد و نفقه زوجه ساقط میگردد

با قطعی شدن پرونده تمکین و عدم اجرای آن توسط زوجه، نشوز زوجه صادر شده و زوج میتواند دادخواست ازدواج مجدد دهد و نفقه زوجه هم ساقط میگردد.
و شما به دلیل ازدواج مجدد زوج نمیتوانید، طلاق بگیرید.

درصورت صدور گواهی نشوز زوج اجازه ازدواج دوم‌ میگیرد و نفقه زوجه ساقط میشود