آیا بیماری اعصاب شامل فسخ نکاح می شود؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۹۳ #19896019

سلام. من پسرم و ۱۰ ماهه عقد کردم.و هنوز زندگی مشترک رو آغاز نکردیم. بعد یک ماه متوجه شدم همسرم بیماری اعصاب داره. یعنی کوچکترین نصیحتی که بهش میکنم حالش بد میشه و گاهی وقتا یکی از دستاش لرزش شدید میگیره تا سه چهار ساعت. حتی گاهی وقتا خود بخود بدنش لرزش میگیره، با کوچکترین بحث حالش بد میشه، در ضمن زودرنج و زود جوشه. بیماریش هم نمیپذیره و قرص هم مصرف نکرده تا حالا. سوالم اینه با این ویژگی ها آیا شرایط فسخ عقد مقدوره؟ و آیا مدت زمان اقدام برای فسخ عقد محدوده؟ زمانش چقدره؟ ممنونم از کمک شما

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام

دوست عزیز با این شرایطی که شما فرمودید امکان فسخ نکاح وجود ندارد.

میتوانید تقاضای فسخ نکاح را مطرح کنید تا ب پزشکی قانونی معرفی شوند،مدارک و مستندات پزشکی اگر هست می‌تواند ارائه آن ها موثر واقع گردد،موضوع باید ب تایید روانپزشک متخصص و یا متخصص مغز و اعصاب برسد،امکان فسخ وجود دارد لیکن حق فسخ فوریست و ب محض اطلاع از بیماری ایشان میبایست برای فسخ نکاح اقدام کنید

سلام در صورت عدم اطلاع امکان فسخ وجود دارد

بااحترام

از طریق دادگاه اقدام نمایید و جهت بررسی در پزشک قانونی موضوعباید تایید شود

با سلام . در صورت تایید نظام پزشکی امکان فسخ نکاح وجود دارد .

درود
بستگی به شدت بیماری و تایید پزشکی قانونی دارد و اینکه پنهان مانده باشد . ایتفاده از چنین حق فسخی فوری است .

اگر در زمان عقد بی اطلاع بوده اید میتوانید دادخواست فسخ نکاح را بدهید