شکایت از خانواده بدلیل اینکه اجازه بیرون رفتن ندارم، چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۰ #19678935

سلام دختری ۳۶ ساله هستم و شاغل خانوادم بجز سرکار رفتن اجازه بیرون رفتن با دوستان و تفریح رو نمیدن اگر یک روز برم بیرون بعدش جنگ و دعواس چکاری میتونم بکنم؟ الان بخاطر همین از خونه زدم بیرون

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وقت بخیر
در صورتی که شما را در خانه حبس کنند و یا علیه شما موارد ضرب و جرح یا توهین ایجاد شود می توانید با ۱۱۰ تماس بگیرید که موارد مذکور صورتجلسه شود و سپس پرونده پرونده کیفری مطرح کنید

با سلام
از نظر قانونی شما میتوانید مستقل زندگی نمایید

منع قانونی جهت رفت و آمد و استقلال ندارید

مشکل شما راهکار قانونی و حقوقی ندارد چرا که با توجه به سنی که دارید خودتان تصمیم گیرنده برای نحوه زندگی محسوب میشوید .

سلام با توجه به سنی که دارید حق دارید مستقل زندگی کنید