وقتی که اعتراضی می شود بیان می کنند که بند آخر شرح وظایفتان این است که در صورت لزوم در بخش های دیگر نیز فعالیت کنید، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۰ #19667661

سلام وقت بخیر
من کارمند قراردادی دولت با ۷ سال سابقه کار هستم.
متاسفانه در جایی که من کار میکنم شرح وظایف ثابت و مشخصی ندارم، وقتی کارمندان رسمی بازنشست می شوند و یا شرح وظایف کاریشان را انجام نمی دهند و کارها روی هم تلنبار می شود، مسئول مجموعه که پست مدیریت هم ندارد آن وظایف را به شخص بنده میدهند، وقتی که اعتراضی می شود بیان می کنند که شما شرح وظایف خودتان را دارید و بند آخر شرح وظایفتان هم این است که در صورت لزوم در بخش های دیگر نیز فعالیت کنید، و در ازای انجام آن کارها مکمل قرارداد یا دستمزدی نیز پرداخت نمی شود در صورتی که کارمندی داشته و دارد و حقوق مجزایی برای انجام آن دریافت می کردند.
می خواستم بدانم آیا قانون، دستور یا هر چیز دیگری که بتوان این موضوع را پیگیری کرد و کمک کند وجود دارد؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
شرح وظابف هر پست سازمانی تعریف شده است، لکن باید بدان مراجعه نموده، اولا، به طریقی امور محوله را به سرانجام برسانید زیرا در تمام امور اداری چنین مشکلاتی وجود دارد.
ثانیا، درصورتی که امور محوله به شما خارج از حیطه وظایفتان باشد، میتوانید مقاومت و استنکاف نموده و موضوع را با سرپرستی یا حراست آن ارگان در میان بگذارید.

سلام و درود، شما صرفا موظف به فعالیت در چارچوب قرارداد‌ منعقد شده می باشید، و البته این مسائل در مورد کارکنان قراردادی از معضلات سیستم اداری کشور ما است؛ در هر صورت نهادهای نظارتی در این دستگاه ها وجود داشته و می‌توانید اعتراض نمایید، آرزوی عاقبت بخیری.

شما براساس قرداد متعقده با توجه بع طرح طبقه بندی مشاغل در پست سازمانی خود انجام وطیفه می نمایید
توصیه میکنم با سرپرست خود ندارا کنید

در دستگاهها و ادارات دولتی هر پست سازمانی دارای چارت و شرح وظایف بوده و اشتغال در پست مربوطه مستند به شماره پرسنلی و کد وظیفه بوده و قطعا شرح وظایف تعریف شده ای برای پست مذکور وجود دارد . علی ایحال میتوانید با بررسی شرح وظایف خود از انجام امور خارج از شرح وظیفه خودداری نمایید .

درود
اگر قرار داد امضا نموده اید موظف به رعایت مفاد آن می باشید.