آیا حضور در جلسه رسیدگی الزامی است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۳۹ #19633153

سلام خدمت وکلای محترم...

یک پرونده حقوقی داشتم که ارجاع شده به دادگاه حقوقی...در زمان تنظیم دادخواست در دفاتر خدمات قضایی بدون حضور وکیل و قید وکیل،،دادخواست را تکمیل و ارسال کردم و پس از تعیین وقت رسیدگی در متن ابلاغیه قید شده بود حضور خواهان جهت توضیحات الزامی است...
حالا پیش از موعد وقت رسیدگی،وکیلی بر روی پرونده گذاشته ام و با توجه به اینکه وکیل لایحه وکالت را روی پرونده گذاشته است،با این وصف آیا حضور بنده باز هم در روز رسیدگی الزامی است؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . در صورتی که در ابلاغیه حضور شما قید شده باشد باید حضور یابید .

خیر، حضور وکیل شما کفایت میکند.

با توجه به اینکه حضور خواهان را الزامی است پس بهتر است که در جلسه حاضر شوید

اگر الزامی بودن حضور خواهان تصریح شده باید حاضر شوید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید صرف نوشتن کلمه حضور الزامی یعنی حضورتان باید حتما در جلسه دادرسی باشد .

درود.چنانچه دادگاه حضور شما را ضروری بداند حتما باید حضور پیدا کنید.در غیر این صورت حضور وکیل کافی است

باسلام اگر ذکر شده باشد حضور خواهان الزامی است بایستی شخصا نیز در دادگاه حضور داشته باشید.