رابطه نامشروع با چند پیامک قابل اثبات هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۱ #19141024

سلام میخواستم بدونم که چن تا پیام و تماس تلفنی عاشقانه و احتمالا چن تا پیام دوستدارم درمورد رابطه میتونه ثابت بشه که رابطه جنسی داشته زن متاهل با صاحب پیامک عایا اینا دلیل کافی میشه برا ثابت کردن؟!

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر مواردی که مطرح نمودید نهایتا بتواند در قالب رابطه ی نامشروع مورد بررسی قرار گیرد و هیچ ارتباطی به زنا ندارد.

سلام و احترام.

مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:
«هر گاه زن و مردی که بین آن‌ها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد، فقط اکراه کننده تعزیر می‌شود.»

راه های زیادی برای اثبات روابط نامشروع وجود دارد مانند: بررسی مکالمه های بین زن و مرد و همچنین پرینت گرفتن از آنها، پرینت پیامک های بین زن و مرد، وجود تصاویر و یا فیلم، و بررسی رابطه آنها، اقرار، شهادت شهود و علم قاضی قابل اثبات است.
البته در چنین پرونده هایی علم و دانایی قاضی بسیار مهم است و همچنین پذیرا شدن این مسئله به قاضی نیز بستگی خواهد داشت و قاضی باید تمام جوانب و شرایط را در نظر بگیرد.

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما