مجازات ضرب و جرح با استفاده از چاقو چیست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷,۸۸۲ #18875

پدر شصت و یک ساله بنده در یک نزاع با چاقو جراحتی حدود 10 بخیه به عضله پهلوی سمت راست فردی وارد کرده بعد از شکایت شاکی و حضور متهم در کلانتری به منظور تکمیل پرونده ، متهم به محض اطلاع از حکم بازداشت 72 ساعته به علت وحشت از زندان و حبس شدن از دست مامور فرار کرده و یک ماهه که متواری است . شاکی رضایت نمی دهد . می خواستم بدونم در صورت معرفی متهم به کلانتری حداقل و حداکثرمجازات وی چگونه خواهد بود؟ گرفتن وکیل کمک به پرونده می کند؟
متهم دارای بیماری دیابت بوده و متادون تراپی نیز می شود و تا کنون سوء سابقه کیفری نداشته است.
از راهنمایی شما متشکرم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام فرد خاطی در صورتی که با ایجاد زورگیری اقدام به این عمل نماید حبس و دیه بابت جرح پدر در صورتی فرار کند اشد مجازات واگر خود را معرفی نماید تخفیف مجازات مشمول وی می شود

مطابق ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی علاون بر دیه از سه ماه تا یکسال

قدرت نمایی با سلاح سرد فارغ از استفاده از آن مجازاتی از قبیل شش ماه تا دوسال حبس و تا۷۴ ضربه شلاق خواهد داشت

مجازات مرتکب جرم جرح عمدی با چاقو در زمان پاسخ‌گویی به پرسش ۲ تا ۵ سال حبس بود اما به موجب بند «الف» ماده ۱ قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ مجلس شورای اسلامی»این مجازات به حبس درجه شش یعنی از حبس از ۶ ماه تا ۲ سال کاهش یافت.

حبس از شش ماه تا ۲ سال و تا ۷۴ ضربه شلاق مجازات قانونی است که باتوجه به شرایط متهم و عدم سوء سابقه قابل تخفیف و تعلیق و ... می باشد

به نظر بنده طبق ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) در صورتی که جرح وارده موجب نقصان یا از کار افتادن عضو شود به حبس از ۲ تا ۵ سال و در غیر این صورت اگر منجر به ضایعات مندرج در ماده یاد شده نشود به استناد اخیر ماده مذکوربه ۳ ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.
گرفتن وکیل به شما کمک خواهد کرد.

مجازات ایراد ضرب و جرح عمدی با چاقو مطابق تبصره ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی سه ماه تا یکسال است و در صورت درخواست شاکی پرداخت دیه،داشتن وکیل میتونه به شما کمک کنه با توجه به وضعیت خاص متهم به مجازات حبس تعلیقی محکوم بشه.