برای ممانعت از حق شکایت کرده ازم که قفل رو عوض کردم؛ حکم چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۵۳ #18788678

با سلام.همسرم دو ماهه ترک منزل کرده. دو بار اظهارنامه تمکین دادم. نیومد دادخواست الزام به تمکین دادم.فقط دوبار وقتی منزل نبودم اومد و اقدام به بردن برخی وسایل و لوازم کرد. و یه بارم اقدام به تخریب دوربین مداربسته داخل منزل و سرقت پول کرد. بابتش شکایت کردم. از طرفی کلید خونه رو به چند نفر بخصوص داداشش داده. چند بار داداشش اومد تو اپارتمان و فحاشی و توحین و سلب ارامش کرد.استشاد محلی تنظیم کردم که میان مزاحمت ایجاد میکنن.یه بارم با موبایل فیلم گرفتم.همسرم دادخواست استرداد جهیزیه داده. با این حال وقتی نیستم میاد از وسایل میبره. که همسایه ها دیدن و تو استشهاد امضا کردن. بعد سرقت و تخریب و ترک منزل از طرف همسرم و ایجاد مزاحمت از طرف برادرش برا جلوگیری از بردن وسایل و امنیت جانیم مجبور شدم قفل درو عوض کنم.الانم رفته برا ممانعت از حق شکایت کرده ازم که قفل رو عوض کردم‌ لازم به ذکره راجب یه پرونده دیگه مربوط به خیانت در امانت که شکایت کردم از برادرش و خودش چند روز پیش حکم جلب دادن به همسرم که فعلا با وثیقه و ضمانت بیرونه.الان برا دفا از خودم من چکار کنم.فردا دادگاه ممانعت از حقه با توجه به دلایل که گفتم شورا منو محکوم میکنه؟ تو فیلم هم هست که تا قبل از تخریب دوربین و سرقتش کلید داشت و درو خودش باز میکنه میاد و من بعدش قفل رو عوض کردم.شکایت من بابت سرقت و تخریب در حال رسیدگیه و خودشم به تخریب اعتراف کردا.لطفا راهنمایی کنین.در ضمن دو دانگ خونه رو به نامش زده بودم اوایل زندگی.با تشکر.

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای ممانعت از حق دادگاه حکم صادر خواهد کرد
دو دانگ خانه رو به نامش زده بودید با تعویض قفل باید اطلاع می دادید

با توجه به اینکه دو دانگ خانه به نام همسر تون هست با تعویض قفل باید کلید را در اختیار ایشان میگذاشتید