تکلیف چک و پول بنده چی میشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۴۶ #17433672

سلام کسی بمن چک تضمینی بانک شهر داده بعد ار اینکه چک بدست من رسیده بلافاصله اعلام مفقودی کرده و من دو روز بعد برای گرفتن پول به بانک مراجعه کردم متوجه شدم و متاسفانه بانک هم پول رو به صادر کننده چک داده من شکایت کردم هم از بانک وهم ازشخص صادر کننده متاسفانه بانک منع تعقیب صادر شده و اون طرف کلاهبردار و حکم یک سال زندان و ممنوعیت از چک صادر شده و متاسفانه متواری هست الان ابلاغیه اومده برای من که با استناد به ماده۱۴قانون صدور چک نامبرده به یکسال حبس محکوم و بیست روز فرصت واخواهی داره خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یا توجه به غیابی بودن حکم، واخواهی دهید .دادخواست مطالبه وجه چک را نیز مطرح نمایید.

باسلام ودرود هم واخواهی دهید هم دادخواست مطالبه وجه

دادخواست حقوقی طرح نمایید دوست عزیز

بادرودوسلام اگر رای غیابی می باشد به واخواهی اقدام نمایید.

باید مطالبه وجه چک در دادگاه حقوقی طرح نمایید.

سلام
باید اقدام به اقامه دعوای حقوقی نمایید

بادرود/ رای منع تعقیب بانک بدرستی صادر شده ولی شما باید همزمان باطرح شکایت دادخواست ضرر وزیان میدادید بعد صدور رای بدوی امکان دادخواست ضرر زیان وجود ندارد شما باید بابت ضرر وزیان بعنوان مدعی خصوصی شکایت کنید وهزینه دادرسی مطابق دادگاه حقوقی هزینه بدهید ومستندات دادگاه کیفری نیز ضمیمه بنمایید