میتونم بخاطر اینکه دروغ گفت به قاضی و به ناحق منو دو روز زندان انداخت و جلو همسایه ها آبروی منو برد ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۴۸ #17404840

سلام
من چهار ساله طلاق گرفتم.هر هشت ماه سکه میدم.چندروز پیش اومدن دستبند زدن وبردنم زندان.دوروز زندان بودم.من سه تا سکه اخرو داده بودم ولی تو دادگاه ثبت نشده بود.ولی خانوم سابقم خودش رسید داده بود توسط عریضه نویس و امضا و انگشت زده بود.ولی رفته بود حکم جلب گرفته بود.جلو قاضی قسم میخورد چندساله منو ندیده.ولی صبح بعد از بازداشتم خونوادم رفتن شهری ک خانوم شکایت کرده بود برگه ها رو دادن حکم آزادی گرفتن.میخوام بدونم الان میتونم بخاطرع اینکه دروغ گفت به قاضی و به ناحق منو دو روز زندان انداخت و جلو همسایه ها آبروی منو برد ازش شکایت کنم!؟ تروخدا ی جواب بدین ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع نیاز به بررسی دارد.

موضوع ضرورت به بررسی دارد ...

بعید است به نتیجه برسید جهت جلوگیری از جلب و حبس شما بایستی ارائه مدرک مبنی بر پرداخت سکه مورد نظر رو ارائه بدید

باسلام .میتوانید شکایت کنید اما بعید است نتیجه ای برایتان حاصل شود

سلام احتمال به نتیجه رسیدن کم و ضعیف است جهت جلوگیری از صدور حکم جلب ارائه رسید مبنی بر تحویل سکه از وظایف و تکالیف شماست

اظهار نظر نیاز به بررسی مدارکتان دارد.

اظهارنظر نیاز به بررسی بیشتر موضوع دارد.