با ادعای خودکشی در صورت قطع ارتباط چه باید کنم؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۴۷۳ #17311458

با سلام
متاسفانه من متاهل هستم مدت چند ماه با یک خانم متاهل رابطه دوستانه دارم که بدبختانه یکبار به رابطه جنسی ختم شده حالا این خانم حاضر به قطع رابطه نیست و ادعا میکنه که خودکشی خواهد کرد با توجه به اینکه ایشون با همسرشون مشکل دارن و بیماری اعصاب داره و زیر نظر روانشاس هستن اگر اقدام به خودکشی کنن برای من مشکلی پیش میاد و یا اینکه اگر دچار مشکل شدی م و ایشان اقرار کنن برای هر دوی ما حکم سنگسار صادر میشه یا نه
با تشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

خودکشی افراد موجب محکومیت دیران نیست و مسئولیتی را متوجه دیگران نمی کند

با سلام و عرض ادب، ابتدا این که فردی که شعار می دهد، کاری را که موضوع شعار وی است، بویژه اگر ضرر باشد، علی القائده انجام نمی دهد، مگر فردی با افکار و رفتار و شرایط خاص باشد. اما این مبحث را نمی توان قدر مطلق دانست.
درباره مطلب تان این که: ۱- با خانم مزبور، قطع رابطه نمایید. ۲- بابت گناه انجام شده، توبه نمایید. ۳- از تهدید خانم واهمه ای نداشته باشید و البته باعث تحریک یا ترغیب وی هم نشوید.
اگر خدای ناکرده، خانم به زندگی خود پایان دهند، که ان شاءالله نمی شود، با فرض مطلب تان، جرمی متوجه شما نیست، هر چند که شاید اخلاقی و وجدانی مقصر در اصل موضوع باشید. در رابطه با زنا هم اگر خانم حرفی بزنند، شرایط پرونده و مطالب و اقرار و ... می تواند نوع مجازات شما و خانم را تعیین کند، اثبات زنا بسیار مشکل و از نظر شخص بنده، نزدیک به محال است.
نهایت این که قطع رابطه توام با دوری قطعی از خانم، شاید سبب فراموشی رابطه و هم سرد شدن احساس ناشی از رابطه شود و مشکل تهدید خانم به خودکشی هم مرتفع گردد.
توبه فراموش نشود.

با سلام
خودکشی ایشان ارتباطی به شما ندارد. طبق بخشنامه جدید معاون قوه قضاییه مورخ ۱۴۰۰/۴/۱۵ در صورتی که زنای محصنه با بینه شرعی ثابت نگردد مجازات رجم به شلاق و حبس تبدیل میگردد و اگر با بینه شرعی ثابت گردد اعدام جایگزین مجازات رجم میشود. در صورت هرگونه شبهه در اثبات جرم مذکور، طبق قاعده درء حکم برائت صادر میگردد

با سلام خودکشی جرم نیست و برای شما مشکلی نخواهد بود

بادرودوسلام خودکشی ایشان به شما ارتباطی ندارد.

سلام بهتر است راهنمایی شود خودکشی ارتباطی با شما ندارد موفق باشید

اگرچه در قانون، برای خودکشی مجازاتی در نظر گرفته نشده است ولی اعمال و رفتار هایی در ارتباط با آن وجود دارد که تحت عناوین خاصی، جرم انگاری شده و برایشان مجازات در نظر گرفته می شود و این موضوع را می توانیم به اصل شخصی بودن جرم و مجازات مرتبط بدانیم به این معنا که مجازات جرم فقط باید متوجه خود مرتکب باشد لیکن از آنجایی که پس از خودکشی دیگر شخصی وجود ندارد تا بتوان او را مجازات نمود، لذا جرم و مجازات در این حالت منتفی است.البته رفتار هایی مرتبط با خودکشی وجود دارند که جرم تلقی می شوند برای مثال ترغیب و تحریک به خودکشی و یا تظاهر به آن در برخی حالات.