ایا شکایت بنده به جا می باشد یا خیر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۰ #17254637

با سلام
بنده سال ۹۹ در ازمون استخدامی قراردادی علوم پزشکی با سهمیه ایثارگران شرکت کردم ،زمانی که نتایج اعلام شد من جهت بررسی مدارک دعوت شده بودم ،نمره من ۵۶ بود و نمره اخرین فرد دعوت شده صفر بود ،با این احتساب بنده قبولیم نهایی بود منتها بعد از چند ماه نتایج نهایی اعلام شد ،بنده مردود شده بودم
از دانشگاه پیگیر که شدم بهم گفتن شما تو ذخیره ها بودی و اینو دانشگاه ازم پنهان کرده بود ، تو همون سال اتفاقا یه ازمون دیگه برگزار شد و بنده نظر به اینکه تصور میکردم تو ازمون قبلی ،قبول شدم متاسفانه برای ازمون دوم اصلا امادگی لازم رو نداشتم و همین باعث شد هر دو ازمون استخدامی رو از دست بدم
حالا میخام از اون فردی که مسول اینکار بود و حقیقت امر رو از من پنهان کرد شکایت کنم
شما وکلا محترم بگید ایا شکایت بنده به جا می باشد یا خیر ؟؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حصول نتیجه متصور نیست

سلام نتیجه خاصی را پیش بینی نمیکنم

با سلام،شما باید پیگیر آزمونهای بعدی و...میبودید.

با درود نتیجه مثبتی نخواهد داشت

درود بر شما ،مستحضر باشید بعید است منتج به نتیجه شود.

باسلام بعید می‌دانم نتیجه ای داشته باشد