اتهام دزدی و آدم ربایی زده و ثابت نکرده و پرونده مختومه شده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۳۵۲ #17070008

سلام دختر دایی من با همسر من قرار بیرون گذاشتن و رفتن بیرون برای تفریح در بین راه منم به آنها ملحق شدم که دیدم خانمم با دختر دایی بحث خاله زنک کردن و همین باعث شد از هم جدا بیسیم و بریم بعد دختر داییم سر لنج بازی از ما شکایت کرده که ما آدم ربایی کردیم و ازش دزدی کردیم و کتکش زدیم ولی بازپرس به دلیلی که پیامک ما داشتیم که ایشان خودش قرار بیرون گذاشته و دزدیشم نتونسته ثابت کنه ادله ای نداشته و پزشک قانونی هم نرفته حکم منع تعقیب صادر کرده حالا ما میتونیم شکایت کنیم به خاطره اتهاماتی که زده و مجازاتش چیه

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند

درود می توانید تحت افترا شکایت نمایید

میتوانید اعاده حیثیت نمایید و بدلیل افترا نیز از ایشان شکایت نمایید مجازاتش حبس و شلاق است .

سلام شما امکان طرح شکایت با موضوع افترا علیه ایشان را دارید

میتوانید شکایت مبنی بر افترا در دادسرا مطرح کنید، البته با توجه به رابطه فامیلی اگر این اتفاق نیفتد و به صورتی عنوان شود که ما با توجه به فامیل بودن شکایت نکردیم بهتر است زیرا در شکایت افترا خیلی مجازات سنگینی در نظرگرفته نمیشود و آن مباحثی که آقای اشرفی مطرح نمودند نیز صحیح است و لذا به نظر میرسد شکایت مطرح نشود بهتر است.

با سلام جرم افترا (نسبت دادن یک امر غیر قانونی به شخص) که مجازات آن یک ماه تا یک سال حبس وتا ۷۴ ضربه شلاق می باشد موضوعی است که باید اثبات شود. یکی از شرایط اصلی اثبات جرم ،سونیت می باشد.
صرف اثبات نشدن شکایت دختر دایی شما در مراجع قضایی دلیل بر سونیت نیست چراکه دادسرا مرجع تظلم خواهی افراد است و مردم حق دارند مطالباتشان را بخواهند .لذا معمولا در این موارد دادسرا افترا را قبول نمی کند باید علاوه بر این موضوع که جرم توسط ایشان اثبات نشده است مستند دیگری وجود داشته باشد که سونیت ایشان اثبات شود.
مثلا اگر این ادعا (آدم ربایی و سرقت ) در جای دیگر غیر ازدادسرا مطرح شده است نشانه سونیت است. و قس علی ذا

بله میتوانید طرح شکایت کنید البته صبر کنید قرار صادره قطعی شود