منع تعقیب صادره دادسرا به ضرر من نیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۳ #17054636

با سلام و احترام چکی در وجه حامل نزد کارفرما که شخص حقوقی بود امانت بود بتاریخ مندرج در چک برگشت شد یک هفته از قبل از تاریخ مندرج در چک اظهارنامه برای آنها فرستادم بی توجهی و پاسخی ندادند شکایت خیانت در امانت کردم آنها چک را برگشت و به شخص ثالثی واگذار نمودند و از طریق دادگاه حقوقی پیگیر شود صمن اینکه چک صرفا بخاطر ماده۱۴ قانون چک برگشت شده است و چک مسدود کرده بودم استدلال دادیار مبینی بر اینکه چک ضمانت و شخص ثالث ادعای طلب دارد موجب منع تعقیب شد موضوع را در دادگاه حقوقی برای استرداد چک مطرح کردم طرف حقوقی حاضر در جلسه نشد ولی رای به محکومیت آنها داد با توجه به اینکه شکایتی علیه این چک برایم هست می توانم تقاضای اجرای حکم استرداد شوم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
منعی وجود ندارد

با سلام؛
سوال شما چندین وجه دارد و توصیه میشود حضورا توسط یک وکیل پایه یک مدارک شما بررسی شود ولی روی هم رفته اگر حکم به نفع شما مبنی بر مسترد نمودن چک صادر شده باشد این حکم بعد از قطعیت، قابل اجرا است و چک باید مسترد گردد ضمن اینکه از این حکم میتوانید در دفاعیات خود در دادگاهی حقوقی که علیه شما اقامه دعوا شده است استفاده کرده و اثبات کنید که چک بابت ضمانت بوده است. ضمنا با توجه به توضیحات شما شکایت کیفری خیانت در امانت کاملا وارد بوده و کارفرما بدون اثبات تخلف شما در مراجع حل اختلاف به هیچ عنوان حق واگذاری چک امانی (بابت ضمانت) را نداشته است و صدور قرار منع تعقیب جای سوال دارد! موفق باشید

با سلام
بله منعی جهت اجرا حکم استرداد وجود ندارد

درود
باتوجه به اینکه حکم منع تعقیب است هیچ مشکلی جهت استرداد وجود ندارد

سلام به استناد رای قطعی حقوقی مبنی بر استرداد می توانید مسترد نمایید و مشکلی نیست