در صورت ثبت رجوع به زوجیت عقد مجددا جاری است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۲ #17053184

در طلاق خلعی نوبت اول در زمان عده اگر به زوجیت رجوع شود و رابطه جنسی با توافق هر دو برقرار شود ولی زوجه اقدام به رجوع به بذل نکرده باشد در صورت ثبت رجوع به زوجیت عقد مجددا جاری است یا حتما باید شرط رجوع به بذل انجام بشود و زوج مقداری از ان را پرداخت کند تا طلاق باطل شود

مشاوره حقوقی طلاق
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود قابل رجوع است به فدیه مردنیز می‌تواند از طلاق برگردد

بادرودوسلام بارجوع خانم به فدیه طلاق برای مرد قابل بازگشت می باشد.

در طلاق خلع زمانی که زن برای فدیه به مرد رجوع کند مرد هم میتواند به زن رجوع کند

در طلاق خلع زمانی که زن برای فدیه به زن رجوع کند مرد هم میتواند به زن رجوع کند

اگر طلاق خلعی باین باشد زمانی که زوجه به مهریه رجوع کند قابل رجوع می باشد

طلاق خلع بائن است و شوهر زمانی میتواند به زن رجوع کند که زن نیز به مابذل رجوع نموده باشد.

در طلاق خلع،رجوع زوج ب زوجه در ایام عده مستلزم رجوع زوجه ب ما بذل میباشد