آیا زوجه میتواند دادخواست استرداد طلا ها را در صورتی که در تصرف زوج میباشد بدهد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱۶,۵۷۳ #16913

با سلام و خسته نباشید. پاییز 89 ازدواج کردم و بعد از یکسال صاحب دوقلو پسر و دختر شدیم . به علت رفتارهای پرخاشگرانه همسرم منزل را ترک و مدارک پزشکی قانونی از همسرم شکایت کردم . الان نزدیک به 3سال است در منزل مادرم هستم ولی با همسرم هم هر نوع رابطه ای هم دارم و او با بهانه, دارم کارامو ردیف میکنم تا اوضاع را بهتر کند گذران وقت میکند. دیگه خسته شدم . از خانواده همسرم گله مندم چون نوه های اولشان است از آنها نگهداری میکنند و نمیگذارند پسرشان برنامه زندگی مستقلی داشته باشد میخواهم شکایت کنم که نگذاشتند حتی یکبار فرزندانم را ببینم لطفا راهنمایی بفرمائید چیکار کنم تااز این اوضاع نابسمان خلاص شوم البته مهریه را هم به اجرا گذاشتم که از 500 سکه, 2تا تمام پیش مابقی ربع سکه 2ماه یکبار.
همسرم حتی حاضر نیست وسایل شخصی ام تحویل دهد و هربار میگویم ,کارمان به مشاجره میکشد .....
1.میتوانم از خانواده همسرم بعلت خیانت در امانت(عدم تحویل طلاهام و لب تابم)و ممانعت از دیدن فرزندانم طرح شکایت کنم؟
2. از همسرم بعلت عدم تحویل عکسها و فیلم های فوق محرمانه که با خود ایشان داشتم , شکایت کنم؟
لطفا ترتیب مراحلی که زودتر به نتیجه برسم را بفرمائید.
با تشکر

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تون خریدید بله تقاضای استرداد می تونید داشته باشید، اگه طلاها به خانواده همسر جهت نگهداری سپرده شده باشه و از پس دادن اون خودداری می کنن و دلایلی هم بر این مبنا دارید می تونید تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید مگرنه دادخواست استرداد حقوقی داشته باشید بهتره
دادخواست ملاقات با فرزندان هم می تونید داشته باشید
همچنین اگه همسر شما ضرب و جرح انجام داده و نظریه پزشک قانونی رو گرفتید می تونید بر اساس عسر و حرج تقاضای طلاق داشته باشید

بااحترام
شما هم میتوانید فرزندانتان را ببینید و هم وسایل را استرداد نمایید و هم مدارک شخصی را ولی بهتراست باید یک حقوقدان مشورت تا بهترین راه ممکن رادریافت نمایید

سلام برای طلاها و لب تاب باید فاکتور و سایر ادله به طرفیت زوج و خانوادش برای فرزند دادخواست ملاقات با فرزندتون و برای عکس و فیلم متعلق به هر دوتون هست منتها اگر بیم انتشار دارید میتوانید از دادگاه بخواهید او را متعد به عدم انتشار نماید .

طلا با ارایه فاکتور وسایل شخصی به شما برگردانده می شود و ملاقات بچه ها هم به دستور دادگاه ممکن می گردد

درود
در خصوص اموالی که متعلق به شماست دادخواست استرداد بدهید و در خصوص ملاقات فرزندتان هم دادخواست ملاقات طرح کنید.

سلام با ارائه فاکتور طلاها دادخواست مطا لبه دهید ضمنا عکس فیلم اگر مربوط به ظرفیت هست با توافق انجام دهید موفق باشید

درود
در صورت وجود فاکتور و مستندا ، دادخواست مطالبه ی جهیزیه و طلا و لپ تاب و لوازم شخص را مطرح نمایید .
بابت ملاقات فرزندان دادخواست دستور موقت ملاقات فوری فرزندان را مطرح و در صورت ممانعت ، ضمن در خواست ثبت و صورتجلسه توسط مامورین بابت ممانعت از ملاقات فرزندان ، شکایت خود را مطرح نمایید .