مزاحمت تلگرامی در صورتیکه دلیت اکانت کرده باشد قابل شکایت میباشد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳,۷۰۴ #16278060

باسلام
یک شخصی پیام هایی تهدیدی در رابطه با خانواده من در تلگرام برام ارسال کرده که شماره ای نیوفتاده برام فقط یه آیدی از شخص اسکرین گرفتم و خود شخص بعد دادن پیام بلافاصله پاک میکرد و بعد از تموم شدنش کلا دیلیت اکانت کرد و من فقط از یه تعداد از پیام ها اسکرین شات دارم ایا شکایت کنم میتونم شخص رو پیدا کنم؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق پلیس فتا اقدام کنید

سلام میتوان شکایت کرد ولی اگر مشخصاتی از فرد ارسال کننده تهدید نداشته باشید امکان تعقیب وجود ندارد

با سلام، هر چند با پاک کردن عملا قابل پیگیری نیس ولی شکایت و داشتن سابقه بی ضرر نیست

با سلام
خیر قابل پیگیری نمی باشد
اصولا این پرونده نتیجه ای ندارد

با سلام و عرض ادب
اگر تلگرام مذکور از نوع ایرانی بوده ،چون سرور اصلی دذ ایران است ،میتوانید پیگیری نمایید (پلیس فتا و دادسرای محلتان.
اگر تلگرام از نوع خارجی باشد ،بعلت عدم دسترسی ایران به اطلاعات سرور اصلی (علی رغم پیگیری و درخواست ایران )رد بابی ممکن نخواهد بود

اگر پیامها را بصورت پیامک دریافت کردید در دادسرای عمومی تحت عنوان مزاحمت قابل پیگیری و رسیدگی است و اگر فقط از طریق تلگرام دریافت نموده اید باید به دادسرای ویژه جرائم رایانه ای و پلیس فتا مراجعه کنید که در هر دو حالت بدوا دادسرا نسبت به استعلام مالکیت سیم ‌کارت اقدام مینماید و اگر در نشانی مضبوط در شرکتهای مخابراتی متهم شناسایی نگردد رای بصورت غیابی صادر می شود. ضمنا در نظر داشته باشید ‌که متاسفانه تعداد کثیری سیم کارت اعتباری و ثابت در حال حاضر بدلیل عدم احراز هویت دارنده ان در دست اشخاص می باشد. نتیجتا ممکن است در مرحله اجرا با شخصی بعنوان متهم مواجه شوید که اساسا از مالکیت این سیم کارت بی اطلاع باشد‌.

به لحاظ دلیل اکانت شکایت بی نتیجه است