در صورت اتمام مهلت وکالت نامه جهت انتقا ل خودرو چه اقدامی میتوان انجام داد؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۳۳,۳۷۴ #16010

با سلام بنده یه ماشین خریدم از نفر دوم،نفر دوم وکالات تعوض پلاک و فروش را دارد ولی مدت دار.نفر دوم تعویض پلاک را انجام داده و در سند کارخانه نام نفر دوم ثبت گردیده الان بنده از نفردوم ماشین را خریدم و تعویض پلاک را انجام دادیم زمانیکه به محضر مراجعه کردیم جهت سند قطعی گفتن نمیشه،وکالات نفردوم تمام شده وایشان نمیتونه بنام شما کنه ،ولی اینو بگویم یه محضر دریگه رفتیم که آشنا بود گفتش استعلام از همان استان که محضر اولیه هستش میگیرم بعد میشه کاری کرد ،آیا این حرف درست است ومیشه اینکار را کرد؟
سوال دوم:بنده الان پیش فروشنده نیستم و در یک شهر دیگه هستم و سوالم اینجاست فروشنده اگر مشکل را حل کردم بنده چی ازش بگیرم یعنی(سندقطعی یا وکالت فروش)و سوال آخر آیا در زمان انتقال سند بنده باید حضور داشته باشم ضمنا تمام مدارکم را دادم
لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بارای جدید دیوان ملزمی به انتقال سند در دفاتر اسناد رسمی نمی باشد

سلام
الف.تاریخ قید شده در وکالت شخص منقضی شده چه استعلامی می خواد بگیره
ب.در مرحله اول با فروشنده جهت سند تماس بگیرید و از وی تقاضای تمدید وکالت فروش را داشته باشید اگر تمکین نکرد ضمن اظهارنامه
درخواست الزام به سند از دادگاه بخواهید
ج.در صورت اخذ وکالت حتما در دفتر خانه جهت دریافت سند حضور شما الزامی می باشد

درود
از طریق دفاتر قضایدادخواست اقدام به توقیف پلاک در نهایت خودرو کنید

با درود
وکالت پس از انقضای مدت اعتباری ندارد در مورد قست آخر پرسش ارجحیت تنظیم سند قطعی در غیر اینصورت وکالت در فروش با تمامی اختیارات اخذ کنید.

اعطا مجدد وکالت بلاعزل با حضور طرفین
اما صلاح شما سند قطعی است

‌در صورت انقضای وکالت باید‌مجدد وکالت از موکل بگیرید والا باید علیه ایشان‌که صاحب سند است دادخواست الزام‌ به تنظیم سند رسمی با توجه مبایعه نامه مطرح کنید

سندکارخانه به نام نفر دوم شده نفر اول سمتی نداردنفر دوم هم از طریق قطعی هم از طریق وکالت میتواند خودرورا بنام شما انتقال دهد