دادخواست ثمن معامله باید بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۴ #15963746

سلام ...
بابت ۲دانگ ملک پول پرداخت نکرده
حالا دادخواست ثمن معامله باید داد
یا الزام به پرداخت بابت ثمن معامله به نرخ شاخص
یا آتیان سوگند باید داد
چه گرینه ایی بهتر هست منظورم دادخواست چی باید داد.... ممنون میشم از پاسخ کارشناسان محترم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. دادخواست مطالبه ثمن ۲دانگ ملک ... به پلاک ثبتی به مبلغ ... به انضمام خسارت تاخیر تادیه براساس نرخ شاخص تورم . باید مطرح نمایید.

سلام
برای این موضوع باید دادخواستی با عنوان مطالبه ثمن معامله تقدیم نمایید.
ضمنا اگر برای تاخیر در پرداخت ثمن وجه التزام تعیین کرده باشید می توان وجه التزام بابت تاخیر را نیز مطالبه نمود .لذا توصیه می شود برای تنظیم دادخواست صحیح به همکاران مراجعه نمایید تا با مطالعه کامل و دقیق قرارداد اقدام به تنظیم دادخواست شود .

سلام و عرض احترام
پیشنهاد می شود ابتدا برای خریدار اظهارنامه ارسال نموده و ثمن معامله را مطالبه نمایید ، چنانچه ایشان توجهی به اظهارنامه ننمود ، دادخواست الزام به پرداخت ثمن معامله و خسارات دادرسی و غرامات حاصله را تنظیم نموده و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید. ضمنا به دادخواست خود دلایل اثبات فروش ملک را نیز ضمیمه بفرمایید

مستند به قرارداد خود دادخواست مطالبه ثمن معامله طرح نماید