میتوانند بدون تفییر شغل، دوباره جواز کسب دریافت کنند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۴۴ #15822869

ایا صاحب مغازه کسب و پیشه بعد فوتش ، وارث ان میتوانند بدون داشتن اجاره خط و سندی ، بدون تفییر شغل ، دوباره جواز کسب دریافت کنند

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله این امر در خصوص وارث امکان پذیر می باشد.

سلام، بله بدلیل قائم مقام بودن متوفی این اختیار را دارند

وراث متوفی به عنوان قایم مقام متوفی می توانند جواز کسب دریافت کنند

بله وراث قائم مقام متوفی می باشند و این حق به وراث منتقل می شود

اگر متوفی مالک عین بوده است که وراث نیز مالک بوده و نیازی به اجاره نامه ندارند، اگر هم متوفی مستاجر بوده که در واقع مالکیت منافع تا پایان مدت اجاره به وراث به ارث میرسد و میتوانند بدون تغییر شغل نسبت به دریافت مجوز جدید اقدام کنند و در این خصوص همان اجاره نامه قبلی همراه با گواهی حصر وراث قابل ارائه و استناد است

با درود بله وراث قائم مقام عام متوفی هستند.

وراث می توانند جواز کسب بگیرند .