ایا میتوانم دادخواست طلاق بدهم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۳۵ #15774186

با عرض سلام و احترام
همسر اینجانبه نه حاضر به زندگی با من میباشد نه حاضر به طلاق دادن من میباشد، خودش دادخواست طلاق داده ولی وقتی نفقه برای من تعیین شد و متوجه شد باید به من مهریه پرداخت کند ، گفت یا بگذر یا طلاقت نمیدهم و حاضر به زندگی با من هم نیست. نفقه و قسط مهریه را ماهیانه پرداخت میکند ولی طلاق نمیدهد و زندگی هم نمیکند .
من در این رابطه هیچ کاری میتوانم بکنم؟
ایا میتوانم دادخواست طلاق بدهم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما باید عسر و حرج خود را در دادگاه ثابت نمایید تا حکم طلاق صادر گردد و یا هم توافق کنید

باید بتوانید عسر و حرج خود را اثبات کنید ...

با سلام شما باید عسر و حرج خود را در دادگاه ثابت نمایید تا حکم طلاق صادر گردد

درود زوجه برای طلاق باید عسروحرج خود را اثبات نماید.

بله شما دادخواست طلاق به لحاظ عسروحرج بدهید وچنانچه برای دادگاه مشخص شودکه شوهرتان با شما زندگی نمیکند رای طلاق صادرمیشود البته با گذشت شمااز مقداری از مهریه

باسلام شما باید بتوانید عسر و حرج خودرا اثبات کنید حق طلاق بامرد هست فقط درمواردی طلاق به درخواست زوجه هست که حتماباید ثابت کنید لذا بهتر است دراین مورد توافق کنید تا زودتر به نتیجه برسید موفق باشید

باسلام
زوجه صرفا می تواند در صورت اثبات عسر و حرج درخواست طلاق بدهد
در غیر اینصورت اختیار طلاق با زوج خواهد بود
و از آنجایی که با صدور دادخواست اعسار مهریه به صورت قسطی از سوی زوج به زوجه پرداخت خواهد شد و این روند ممکن است سالها به طول انجامد
لذا در صورت صلاحدید و بررسی شرایط و همچنین در صورت عدم تحمل شرایط موجود که با زوج دارید.
و در صورت عدم نیاز به مبلغ مهریه می توانید با زوج توافق نمایید و در قبال بخشش مهریه طلاق بگیرید ، در غیر اینصورت ممکن است سالها بلاتکلیف باشید و زوج از دادن طلاق امتناع نماید.