دادگاه کدام رو ملاک قرار میدهد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۸۴ #15766067

سلام.سه سال قبل بنده با پول شخصی خودم، یک واحد آپارتمان خریداری نمودم. سال گذشته به خاطر مسائل کاری شوهرم، آن رو فروخته و وجه آن را در اختیار ایشان قرار دادم. الان با هم دچار اختلاف شدیم، و بنده دادخواست استرداد وجه را داده ام.
ولی همسرم با استشهاد سعی دارن به دادگاه ثابت کنند، پول اولیه خرید اپارتمان رو خودشون دادند و فقط سند به اسم من خورده است.
استشهاد ایشان برای اثبات دادن پول اولیه خرید ملک؟؟؟ یا سندی که به نام من بوده؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام برای اظهارنظردقیق به بررسی اسنادومستندات شما نیازمی باشد.

سلام جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

سلام.در حال حاضر شما خواهان ومدعی هستید،پس اگر پول حاصل از فروش آپارتمان را به حساب همسرتان واریز کرده اید یا به طریق دیگری در اختیار وی قرار دادیدواین امر مستند ومسلم است، اثبات خلافش با همسرتان که خوانده است،می باشد.چنانچه در زمان خرید آپارتمان وجه یاچک از طرف وی به حساب شما واریز شده یا به فروشنده داده شده، این میتواند دلیل صحت ادعای وی باشد. البته حتی در این صورت هم امکان دارد باتوجه به شرایط ونحوه خرید آپارتمان، بتوان محق نبودن وی را ثابت کرد.بهتراست از طریق خدمات بنیاد وکلا جهت استفاده از نظرات متخصصین، برای ارایه مشاوره دقیق استفاده کنید.

درود
اظهار نظر دقیق نیازمند بررسی جمیع مدارک است ‌ لیکن بعید است با صرف شهادت شهود ادعای همسرتان اثبات گردد و به فرض اثبات ادعای همسرتان ایشان میتوانند وجه پرداختی خود را مطالبه نمایند .

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست

با درود به‌ قاطعیت نمی‌توان اظهارنظر کرد اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

باسلام
با توجه به اظهارات و واریز مبالغ از جانب شما ایشان محکوم به پرداخت خواهند شد،نسبت به شهود جرح نمایید