آیا ساخت کلیپ طنز در مورد طلبه ها جرم است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۳۶ #15098686

سلام دوستی در شبکه های مجازی کلیپ طنز درست میکنه و مثال خودش رو شبیه به طلبه ها کرده و به سوالات شرعی پاسخ های نامربوط و بیجا میده (سوالات و پاسخ ها کاملا جنبه طنز و کمدی دارند) که در زمینه طنز هرگونه صحبت هم آزاده و خواستم بدونم که چون شخصیت شیخ رو برای کلیپ خودش انتخاب کرده و با جامعه طلبیون شوخی میکنه ، جرم نیست؟
ممنون میشم به سوالم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات ارائه شده احتمال جرم بودن آن درصورت شکایت هست

سلام
در صورتیکه صرفا شوخی باشد جرمی متوجه شخص نخواهد بود.
اما در صورتیکه در ضمن شوخی، توهینی ص.رت گرفته باشد قابل پیگیری خواهد بود.

سلام
چنین امری اگر در حد شوخی باشد جرم نیست
اما اگر محتوای ان مشمول توهین و تخفیف باشد میتوان در قالب توهین شکایت کرد

با سلام
در صورت شکایت و پیگیری بله جرم است