چک توسط صاحب چک درسامانه ثبت نشده چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۴۰ #15065207

باسلام واحترام وعرض خسته نباشید سه فقره چک به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان ازشخصی طلب دارم ولی درسامانه صیادثبت نشده ودرچکها نیز هیچگونه شرطی گذاشته نشده وچکها برای خرید پارچه به من داده است اکنون صاحب چک ورشکسته شده وفراری میباشد تمامی حسابهایش خالی شده واموالش تقریبا چندماهی است به اسم اشخاص دیگر ثبت شده بنابراین نه پولی درحسابهایش دارد نه اموالی به اسمش مانده تا توقیف اموال بزنم چکارباید کرد تا بتوانم چکهایم راپاس نمایم یااموالی که به اسم اشخاص دیگر زده را پس بگیرم به جای چکهایم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
گواهی مبنی بر عدم ثبت در سامانه صیاد از بانک دریافت نمایید.

سلام
بهترین راهکار با توجه به توضیحات شما طرح دعوای اعلام ورشکستگی ایشان می باشد که البته قبل از اقدام حتما با وکیل مشورت نمایید
در خصوص چک ها نیز طبق دستور العمل جدید اقدام به اخذ گواهی عدم ثبت درسامانه صیاد، از بانک نمایید

درود
درخواست صدور حکم ورشکستگی بدهید تا معاملات در دوران ورشکستگی باطل شود.

چک ثبت نشده مانند رسید بدهی میباشد میتوانید اقدام کنید.

با سلام،در اینجا دیگر چک سند تجاری محسوب نمی شود و مزایای آن را ندارد اما به عنوان سند عادی می توانید بر روی آن اقدام و دادخواست‌ مطالبه وجه دهید‌.

در این خصوص دادخواست مطالبه وجه چک قابل طرح است

بعنوان سند عادی قابل مطالبه است از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نماییید