چطوری می تونم دوباره به دریافت معافیت پزشکی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۱ #14375792

در حین خدمت دوره آموزشی متوجه شدم شامل یکی از بند های معافیت پزشکی هستم اقدام کردم که به دلیل مشکلات مالی مجبور شدم نصفه و نیمه رها کنم و فرار کردم الان وضع بیماری من بدتر شده چطوری می تونم دوباره به دریافت معافیت پزشکی اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
ادامه مسیر فرار برای شما مشکلاتی به بار خواهد آوردو هر زمان امکان جلب شما خواهد بود.
بامعرفی خود شامل تخفیف و تبدیل مجازات حبس به جزای نقدی می گردید.
مدارک خود را جهت برررسی بیماری و شرایط معافیت ارایه دهید.

با سلام
متاسفانه با فرار از خدمت کار را برای خود سخت و دشوار نموده اید
بایستی از طریق کمیسیون پزشکی اقدام نمایید تا معاینات مجدد انجام گیرد