بعد از گذشت این زمان می‌شود درخواست اعسار کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۴ #14118324

با سلام. بنده از یک نفر شاکی هستم و اون محکوم به پرداخت یک در صد دیه شده است.جریان نزاع مال ۱۵/۲/۱۳۹۸ بوده و یکسال برای پرداخت گذشته. اون طرف الان رفته درخواست اعسار داده. حالا دو تا سوال از خدمتتون داشتم
دوم اینکه چون یک درصد است و مبلغ زیادی نیس آیا می‌شود تقسیط کند؟
ممنون از لطفتون

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورتی که توان پرداخت نداشته باشد میتواند ادعای اعسار نماید.

سلام وارادت
اگر توان مالی برای پرداخت یکجا را نداشته باشد بله میتواند اقساطی بپردازد .

سلام. به میزان محکومیت ارتباطی ندارد. کلیه جرایم مالی می توان اعسار درخواست کرد.‌

سلام
میزان محکومیت هر مقدار که باشد محکوم علیه میتواند تقاضای اعسار دهد