با تخریب درب؛ فحاشی و تهدید، حکم این آقا چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۴۹۷ #13863142

مرد همسایه ام هر زمان همسرم خانه نیست به جلوی در خانه من می آید، یک روز که متوجه شد همسرم نیست، سعی کرد با کوبیدن، تنه زدن و لگد زدن به در، در را بشکند و در حین این کار مرا تهدید می کرد و فحش می داد. به محض این که شنید با پلیس تماس گرفته ام، فرار کرد. در گزارش پلیس شکسته شدن در و خراب شدن قفل توسط او ذکر شده. در کلانتری، شکایت من تحت طبقه بندی مزاحمت ثبت شد. حکم این آقا چه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت اثبات ،ایشان تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهند شد.

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
«هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان ازدو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی در مورد فحاشی:
«توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار‌ تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.»

لذا علاوه با ارائه مدارک و مستندات خود ، از طریق دادسرا و در قالب شکایت کیفری نیز می توانید علاوه بر جرم مزاحمت با عنوان توهین و تهدید شکایت نمایید.

همچنین مجازات

با سلام
براساس سوابق گذشته و تعدد شکایتها حکم را قاضی تعیین می کند