شکایت علیه خانواده ممکن می باشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۳ #13188221

سلام وقتتون بخیر خانواده ای که فرزندشون رو بزنند و از غذا محروم کنند و حتی تهدید به کشتن او کنند و فرزند تنها ۱۶ سال سن داره و دختر هست و برای خریدن نیازمندی های او شرط و.. میگذارند و اینها فقط بخش کوچکی از محروم شدن این دختر از زندگی هست . حکم این پدر و مادر چیست اگر شکایت بشه ازشون

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام می توانید با پلیس اجتماعی تماس حاصل نمایید

بهتر است در اسرع وقت با اورژانس اجتماعی تماس گیرید

سلام وقت بخیر
میتوانید از طریق شماره تماس ۱۲۳ اقدام نمایید.

بهتر است در ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بفرمایید

با سلام
با اوژانس اجتماعی(۱۲۳) تماس بگیرید.

سلام .چنانچه میتوانید تهدید و ضرب وشتم را اثبات نمایید شکایت کیفری علیه ایشان مطرح نمایید همچنین بابت پرداخت مخارج روزمره مطالبه نفقه قابل طرح است .لیکن توصیه میشود با اورژانس اجتماعی ابتدائا موضوع را درمیان بگذارید

باسلام
اگر نیازهای متعارف شما براورده نمی شود می تونید شکایت مطالبه نفقه برعلیه پدرتان مطرح کنید