باید درخواست تامین دلیل نمایم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۱۶ #12588858

سلام وقت بخیر جسارتا من یه ملک سال گذشته اجاره دادم ۵ روز دیگه قرارداد تمام هستمستاجر قصد بلند شدن ندارند که البته چون فقط،همین ملک دارم دادخواست دستور تخلیه فوری با مستندات و دلیل نیاز شخصی رو میتونم ۵ روز زودتر بدم یا خیر و از طریق دفتر قضایی باید دادخواست بدم یا حضوری به شورا حل اختلاف ۲ - علت تخلیه نکردن اختلاف نطر در میزان خسارت هست آیا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دادگستری رو میتونم مثلا فردا که ۵ روز مانده به پایان قرارداد بدم یا باید اینم تاریخ قرارداد بگزره ۳ - و باتوجه به شرایط که دستور تخلیه فوری و تعیین خسارت به ملک هست

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
بله کارشناس مربوطه ملک را ارزیابی میکند تا براورد خسارت گردد.

سلام منعی ندارد لیکن در تامین دلیل ملک توسط کارشناس میبایست بازدید شود تا تعیین خسارت نماید با وجود اختلاف بین شما و مستاجر امکان بازدید ممکن است وجود نداشته باشد

درود
قبل اتمام قرارداد اجاره نمی توانید اقدام کنید.

با اتمام مهلت قرارداد، درخواست تخلیه مستند به نیاز شخصی مطرح نمایید

با درود.جهت برآورد میزان خسارت وارده به ساختمان توسط مستاجر لازم نیست مهلت اجاره تموم بشه. دادخواست تامین دلیل باارجاع به کارشناس رسمی را از دفتر خدمات قضائی به شوراحل اختااف ارسال کنید. سپس در روز اتمام مهلت اجاره هم اگر مستاجر تخلیه نکرد،میتوانیداز دفتر خدمات قضائی درخواست دستور تخلیه از شورا حل اختلاف بطرفیت مستاجر بنمائید.

مراتب تخلیه ملک با توجه به اتمام قرارداد و نیاز شخصی طی یک اظهارنامه رسمی از دفاتر خدمات قضایی به وی ابلاغ کنید در صورت عدم تخلیه دادخواست تخلیه مطابق با مدارک مستندات مطرح کنید

سلام
برای تخلیه باید مدت اجاره منقضی گردد لکن تامین دلیل محدودیت زمانی ندارد