دیه بند انگشت چقدر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۸,۸۲۳ #11843533

سلام دیه شکستگی بند انگشت سوم دست چپ چقدر است میشه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جراحات توسط پزشکی قانونی تعیین و به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام‌ محاسبه می شود.

سلام
دیه شما حدودا معادل یک میلیون تومان میباشد.

میزان دقیق و درصد دیه را فقط پزشکی قانونی تعیین می نماید .

دیه بند انگشت درموضوع سوال حدود یک میلیون و پانصد هزار تومان است

طبق ماده ۵۶۹ قانون مجازات اسلامی؛ بند الف- دیه شکستن استخوان هر عضو یک پنجم دیه آن عضو و اگر بدون عیب درمان شود چهارپنجم دیه شکستن آن است.
(بااین توضیح که دیه شکستن، و ترک برداشتن، و خرد شدن استخوان، باهم متفاوت است. که از ذکر دیه ترک برداشتگی و خردشدگی صرفنظرمینمایم)
و وفق مواد ۶۴۱ و ۶۴۲ آن قانون، بریدن یا از بین بردن هر بند انگشت غیر شست، موجب یکسوم دیه آن انگشت است. و دیه هر انگشت هم، یک دهم دیه کامل است.
و نظر به اینکه وفق ماده ۴۹۰ قانون پیش گفته، معیار، قیمت زمان پرداخت است، لذا نتیجتا محاسبه دیه شکستن یک بند انگشت غیرشست، که بدون عیب درمان شود، و بافرض پرداخت در سال ۹۸، و بشرطیکه جنایت در ماه غیرحرام بوده باشد، بشرح ذیل است:
۴/۵×۱/۵×۱/۳×۱/۱۰×۲۷۰.۰۰۰.۰۰۰=
۱.۴۴۰.۰۰۰ تومان

درود بر شما
دیه شکستگی بند انگشت برابر نیم درصد می باشد معادل ۱میلیون و ۳۵۰هرارتومان در سال ۹۸