مجازات حمل مشروبات الکلی

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶,۱۰۳ #11801

باسلام دیشب شوهرمو با هفت تا بطری ابجوی شرکت بهنوش گرفتن امروز با فیش حقوقی بابام آزادش کردن تا ماه دیگه دادگاهی بشه.بطریهارو به قول خودش واسه کسی گرفتهه بوده همش پر بوده.جرمش زندانم داره؟شنیدم زندان و شلاق و جریمه نقدی داره.خواهش میکنم کمکم کنید چکار کنم؟
کاش فقط جریمه نقدی بود
اصلا اهل این کارا نبود

مشاوره حقوقی قتل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام در صورت نداشتن سابقه قطعا در مجازات ، تاثیراتی لحاظ خواهد شد ضمن اینکه استناد به اینکه شرکت سازنده تولید شرکت بهنوش بوده و با بررسی ها احتمال می رود که جز مسکرات محسوب نگردد و مجازاتی نداشته باشد‌.

نگران نباشید ان شالله به احتمال زیاد مجازات ایشان شلاق یا جزای نقدی خواهد بود

با سلام، قانون گذار در قانون مجازات اسلامی در ماده ۷۰۱ آورده است که : " هرکس مشروبات الکلی را ... حمل و نگهداری داری کند ، به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده محکوم می شود " . بنایراین مجازات حمل مشروبات الکلی به سه دسته تقسیم می شود که هر سه هم اعمال خواهد شد :
۱- شش ماه تا یک سال حبس
۲- تا هفتاد و چهار ضربه شلاق
۳- پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده

با توجه به قانون مجازات جدید در صورتیکه شوهرتان سابقه ی کیفری نداشته باشند و با اظهار ندامت و پشیمانی قطعا جزای نقدی در انتظار شما خواهد بود.تقاضای بخشش نمائید قطعآ قاضی هم کمک تان خواهد نمود وحداقل جزای نقدی رادرنظرخواهدگرفت

موفق باشید