چه مراحلی را برای شکایت قضایی باید سپری نمایم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۸۹ #11733741

سلام و درود
خط تلفن ثابت اینجانب ماهها است که توسط فردی در حال استفاده است.
اولا چگونه می توانم این فرد را پیدا کنم؟
ثانیا چگونه می توانم از او شکایت نمایم؟
ثالثا برای شکایت چه مدارکی نیاز است و
رابعا عنوان شکایت چه باید باشد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،از طریق مخابرات پرینت مکالمات گرفته شود و سپس حتما شکایت از طریق دفتر خدمات با کپی مالکیت خط و کارت ملی انجام شودبا عنوان استفاده غیرمجاز از سیم کارت.

با سلام ،در ابتدای امر به شرکت مخابرات مراجعه نمایید کلیه مراحل و رویه برای پیگیری از آن را مطلع خواهید شد.بهر حال چنانچه از این خط استفاده نموده باشد غیر مجاز است و قابل پیگیری از مراجع قضایی می باشد

سلام
با رجوع به مخابرات پرینت تماس ها بهتون می دهند و مطابق آن می توانید شکایت کنید.
اول، از طریق استعلام دادگاه
ثانیا، با رجوع به دفتر خدمات قضایی
ثالثا، کپی مالکیت واگذاری اشتراک خط تلفن و کارت ملی
رابعا، استفاده بدون اذن و اجازه از خط تلفن

سیم کارت را مسدود نمایید،
از مخابرات پیگیری نمایید تا مشخص شود

یا سلام شما می‌توانید ابتدا مخابرات مراجعه نمایید

باسلام از طریق مخابرات پیگیری نمایید

با سلام
به مخابرات مراجعه کنید