دستور تخلیه مستاجر، را چگونه اخذ نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۰ #11280774

ملکی با مستاجر خریداری شد، در تمدید قرارداد مستاجر بدلیل عدم حضور مستاجر مرد به نام و ادعای زن که همسرش اجازه اجاره نامه جدید را با نامش داده است ۷ میلیون بعنوان ودیعه به حساب موجر واریز شده اما در اجاره نامه مرقوم شد که ۴۷ میلیون پرداخت شده است یعنی ۴۰ میلیون طبق اجاره نامه قبلی که به نام همسر مرد بوده است، تاریخ اجاره نامه منقضی شده است و مرد که با همسرش اختلاف دارد مدعی هست که البته درست هم میگوید ۴۰ میلیون متعلق به اوست صاحبخانه صرفا ۷ میلیون دریافت کرده است، درخواست دستور تخلیه مستاجر را دارم، شواهد هم هست که مستاجر زن ۷ میلیون ودیعه به صاحبخانه داده است.
لطفا مرا راهنمایی کنید.
مستاجر زن از اول حساب شده حرکت کرده و من صاحبخانه را با دروغهاش فریب داد و در اصل او نقشه ضبط ودیعه همسرش برای شکایت مهریه داشته است.
لطفا بهترین راه را پیشنهاد بفرمایید.
حکم دستور تخلیه چطور امکان پذیره؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
توصیه من واریز وجه الودیعه به حساب دادگستری است به این صورت خودتان را از اختلاف آن دو خلاص می کنید تکلیف قانونی مبنی بر پرداخت را هم انجام دادید.

سلام اگر در قرارداد دوم نام زن به عنوان مستاجر است ، دستور تخلیه باید علیه وی گرفته شود و ودیعه هم هر چند در قرارداد دوم قید شده ۴۷ میلیون اما این خانم بیش از ۷ میلیون که خودش واریز کرده مستحق نیست و مابقی مبلغ باید به موجر اول مسترد شود .

سلام
در صورت وجود شرایط زیر می توان از شورای حل اختلاف دستور تخلیه اخذ نماییم:
پایان یافتن مدت اجاره
عدم پرداخت اجاره بها بیش از ۳ ماه
تخلف از شرط انتقال به غیر مال مورد اجاره
استفاده از مال مورد اجاره در موارد غیر مشروع
دستور تخلیه صادر شده از شورا پس از صدور ظرف ۲۴ ساعت به مستاجر برای اجرا ابلاغ می شود
و او از زمان ابلاغ ۳ روز برای تخلیه ملک فرصت دارد.
این دستور درحالی اجرا می شود که موجر مبلغ ودیعه (پول پیش) را به مستاجر پرداخت کرده باشد.