آیا کلمه سید را می تواند از ابتدای نام خانوادگی حذف کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۱۲ #106010

سلام در چه صورت میتوان سید را از شناسنامه کارت ملی حذف کرد؟
با توجه به این که متغیر های زیادی وجود نداره اگه میشه حالات مختلف بگید
و هزینه ی آن چقدر است؟ پدر اینجانب در شناسنامه میر به جای سید داشتند و در شناسنامه ی جدید سید را می خواهند حذف کنند.

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سید را نمی توان از ابتدای نام خانوادگی حذف کرد.

با سلام می توان حذف کرد در صورتی که واقعا سید نباشی ولی پسوند سید باشه در غیر اینصورت نمی توان حذف نمود

سلام خیر کلمه سید را نمی توان از ابتدای نام خانوادگی حذف کرد.