نمی‌تواند ادعای جعلیت مطرح کند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۳۹ #10562355

با عرض سلام و خسته نباشید
دادخواست حقوقی مطرح شده که طرفین ابتدا به شورای حل اختلاف رفتند که جلسه رسیدگی تشکیل شده و خوانده از چند وچون خواسته مطلع شده و قرارداد مورد ادعای خواهان را رویت کرده اما هیچگونه ایرادی نسبت به آن نگرفته( ازجمله ایراد تردید یا جعلیت ) سپس با توجه به اینکه صلح و سازشی صورت نگرفته، پرونده به دادگاه عمومی حقوقی ارجاع شده و در دادگاه حقوقی، خوانده وکیل معرفی کرده و وکیل محترم در جلسه رسیدگی نسبت به قرارداد خواهان ادعای جعلیت نموده
حال سوال این است که باتوجه به اینکه ادعای جعلیت باید تا اولین جلسه رسیدگی صورت گیرد و جلسه رسیدگی اول در این پرونده در شورای حل اختلاف برگزار شده و خوانده هم حضور داشته و قرارداد خواهان را دیده و هیچگونه ایرادی نگرفته و نیز اینکه مقررات رسیدگی در شورای حل اختلاف از نظر رسیدگی، تابع مقررات آیین دادرسی مدنی است، آیا دیگر وکیل محترم خوانده نمی‌تواند ادعای جعلیت مطرح کند؟ و مهلت این ادعا سپری شده یا خیر؟
باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی جعل
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید ادعای جعل نمایید

درود
جلسه شورا جلسه صلح و سازش بوده و جلسه اول همان جلسه ی دادگاه عمومی است

ادعای جعل امکان پذیر می باشد....

درود میتواند ادعای جعل مطرح نمایید

سلام
میتواند ادعای جعل مطرح کند

با سلام. امکان ادعای جعل متصور خواهد بود

بااحترام
امکان ادعای جعل وجود دارد