پارک خودرو و ایجاد مزاحمت را چگونه باید شکایت کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷,۹۳۷ #101719

با سلام ، عذرخواهی میکنم من ماشین خود را در جلوی دیوار خانه همسایه رو به رویی پارک میکنم، اما ایشان هر دفعه ایجاد مزاحمت میکنند و میگند جلوی خونه خودتان پارک کنید .. منم میگم کوچه حریم شهرداریه و من فقط جلوی درب های پارکینگ نباید پارک کنم و کوچه ما بن بسته که طبق قانون کل اهالی کوچه هر جای کوچه میتونند پارک کنند ولی ایشان میگند که 12 متر بر خونه منه و حق پارک اینجا رو نداری.. هر بار هر که من پارک میکنم روی شیشه تخم مرغ میزند و غذا میریزند و از طرفی هم به ماشین خسارت میزنند .. به گلگیر لگد زدند و برف پاک کن را شکستند .. عذرخواهی میکنم آیا حق با من هست؟ طبق چه قانونی میتونم شکایت کنم

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه آسیبی به خودروی شما زده اند تحت عنوان تخریب عمدی قابل پیگیریه و اگه پارک خودروی شماهم بنحوی باشه که باعث ایجاد مزاحمت برای همسایه باشه ایشون هم امکان شکایت دارند.

شما می توانید علیه ایشان تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید .

با درود میتوانید طرح شکایت نمایید.

با سلام حق باشماست شما تنها با گرفتن فیلم زمانی که ارتکاب تخلف میشوند با ارائه به دادگاه ایجاد مزاحمت و خسارت را طلب کنید

بله حق با شما است و حریم کوچه متعلق به ایشان نیست و میتوانید علیه ایشان شکایت کنید.