توهین و فحاشی چه حکم قانونی دارند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۰۰ #10151646

با سلام در صورتی که یک فرد به ۴ نفر اسمس های توهین و قذف کرده باشه مجازاتش چقدر میشه اگر هر ۴ نفر شکایت کننده امکان حبس شخص هست؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توهین در صورت اثبات جزای نقدی دارد قذف مجازاتش هشتاد ضربه شلاق حدی هست و برای قاذف اگر نسبت ب چند نفر قذف کرده،مجازات شلاق جداگانه در نظر می‌گیرند

بر طبق ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی‌اگر توهین به دیگری از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چناچه شامل حد قذف(نسبت دادن زنا و یا لواط) نباشد، برای آن جزای سنگین در نظر گرفته نمی‌شود. شلاق تا ۷۴ ضربه و پرداخت جزای نقدی از ۵۰ هزار تا ۱ میلیون ریال از مجازات توهین ساده به شمار می‌رود.
حد قذف، هشتاد ضربه شلاق است.

با درود نسبت به قذف شلاق.
توهین مجازاتش جزای نقدی است.

به تعداد افراد جداگانه مجازات شلاق حدی تعیین و اجرا میشود‌

سلام
۸۰ ضربه شلاق و جزای نقدی

سلام وارادت
مجازات توهین و فحاشی شلاق است و اگر قذف اثبات گردد حد ۸۰ ضربه شلاق جاری میگردد .

درود....حسب موردتوهین وادله اثباتی شاکی درخصوص قذف ومتاثر از نظر قاضی صادر کننده رای: از جریمه نقدی تا شلاق محکوم میگردد