آزار و اذیت و تجاوز توسط برادر قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۲۹ #09976294

سلام من در سن ۲۰ سالگی یعنی حدود ۲۰ سال پیش مورد اذیت و تجاوز قرار گرفتم و چند روز پیش در خیابان در اثر یه درگیری بین من . اون این مطلب رو بعد اینهمه سال بیان کردم آیا اون میتونهئ چون در ملا عام بوده شکایت کنه مجارات چیه و من چون اون سال در خانه تنها بودم شاهد عینی ندارم ولی برای دوستان دانشگاهی توضیح دادم وضعیت شهادتد اون چگونه است آیا برای اذیت های جنسی در منزل خصوصی که کسی جز اعضای خان.اده نیستن شاهد عینی لازمه یا اظهارات من و قسم به قرآن کافیه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

ایشان اگر بخواهد از شما شکایت کند نیاز به شاهد و دلیل دارد و شما هم متاسفانه چون شاهدی ندارید که عینا عمل ایشان را دیده باشد نمیتوانید عمل ایشان را که مربوط به گذشته است اثبات نمایید .

سلام
موضوع ممکن است مشمول عنوان قذف شود که البته با ارائه اظهارات حساب شده ممکن تست بتوانید از مجازات تبرئه شوید
اما شهادت دوستان و... نمیتواد ادعای شما را ثابت کند و امروز عملا دلیلی در راستای اثبات ادعای خود ندارید

ایشان اگر شکایت نمایند تحت عنوان قدف قابل بررسی و رسیدگی خواهد بود .
مجازات قذف هشتاد ضربه شلاق میباشد.
ولی نکته ای نیز وجود دارد مطابق ماده ۲۴۸ قانون مجازات اسلامی هرگاه قرینه ای در بین باشد که مشخص گردد منظور قذف نبوده است حد ثابت نمی شود.

۱.در جواب سوال اول باید گفت احتمالا شما در مواجهه با ایشان لفظی رو بکار بردید که مشمول حد قذف است و در صورت اثبات از ناحیه ایشان مجازات حد قذف بر شما اجرا میشود و در پاسخ سوال دوم قابل ذکر است که در تجاوز به مفهوم اخص اون ادله اثبات موضوعیت دارد یعنی با شهادت ۴شاهد مرد یا علم قاضی و یا...اثبات میشود و همچنین در اثبات حدود سوگند کاربردی ندارد علی ایحال در صورت اقرار متجاوز و یا شهادت شهود جرم اثبات میشود که در مانحن فیه ادله مفقود است و صرف ادعای شما مثبت جرم نیست.