اضافه خدمت ۲۰ روز به دلیل سهل انگاری توجیه پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۰۳ #09446969

سلام خسته نباشید بنده سرباز نیروی انتظامی هستم که در بخش فوریت های پلیسی ۱۱۰ مشغول به خدمت می باشم که اخیرا امداد خواهی با ۱۱۰ تماس و اظهار نمود که چند نفر با سلاح گرم ایشان را تهدید کرده اند و بنده به دلیل توجیه نبودن موضوع را با سرپرست تیم در میان گذاشته و از ایشان جهت کلاسه گیری جرم درخواست مساعدت نموده ام و طبق نظر سرپرست خبر با موضوع مزاحمت عادی ارسال شده است حال از طرف شخص سردار فرماندهی کل استان مورد تنبیه انضباطی به دلیل کتمان مسلحانه بودن خبر به تعداد ۲۰ روز اضافه خدمت برای بنده زده شده است و چون موضوع به عدم توجیهی بنده و مشورت از سرتیم که شهود کافی هم دارم برمیگردد آیا بنده می توانم اعتراض بزنم؟ و آیا این کار فرمانده درست است؟ ممنون

مشاوره حقوقی شرکت ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید با حسن انجام امور در اینده از تشویقی های فرمانده مربوطه استفاده نمایید و حتی مورد بخشش ایشان نسبت به ان ۲۰ روز قرار بگیرید ..

سلام- یادتان باشد شما یک سرباز هستید و باید تحت امر فرمانده و مافوق خود باشید. شکایت در این خصوص نتیجه ای در پی نخواهد داشت. موفق باشید