با وکالتی که ازش دارم میتونم تو دادگاه جواب بدم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۷ #09290983

من یک وکالت کاری دارم که داخل اون اومده میتونم اموال موکل رو به هر قیمت و هر صورت به هر شخص با عوض یا بلاعوض و به هر نحوه طبق هر گونه عقود معین یا نامعین بدم، اخر قرار داد هم اومده امضا وکیل به جای موکل نافذ و مصون از اعتراض است و نیاز به اجازه گرفتن از وکیل نیست.
در طی پنج سال وکالت من حدود پنج میلیارد تومان پول به حساب اومده که بخشیش بابت سود مشارکت خودم بوده بقیش رو هم به حسابهایی که وکیل داده واریز کردم. حالا اومدهه میگه من نگفتم و تو پولهای من خوردی حالا میتونه از من شکایت کنه و حساب دوران وکالت بخواد؟ باید چی جواب بدم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موکل می تواند حستب دوران وکالن را بخواهد.

شما باید حساب دوران وکالت را در صورت اثبات پرداخت کنید.

با سلام
با توجه به اظهارات شما وکالت شما وکالت فروش بوده نه وکالت کاری و طبق ماده ۶۶۸ قانون مدنی وکیل باید حساب مدت وکالت خود را به موکل بدهد و آنچه را که به جای او دریافت کرده است به او رد نماید.
شما اگر در حدود اختیارات تفویض شده در وکالتنامه اقدام نموده اید و نیز صلاح و غبطه موکل را رعایت کرده اید ، نیازی به نگرانی نیست و با رجوع به داداگاه هم می توانید با رعایت نکات گفته شده از حقوق خود دفاع نمایید.

با سلام
بله شما باید حساب دوران وکالت را به طرف مقابل ارایه نمایید زیرا این مهم ،هم واجد وصف کیفری خیانت در امانت و هم واجد وصف حقوقی از باب جبران خسارت میباشد

به لحاظ قانونی امکان مطالبه حساب دوران وکالت از سوی موکل وجود دارد .

سلام
چنانچه دلایل کافی جهت اثبات خلاف اظهارات موکل ارائه دهید قابل اثبات است