ایا امانت دار که دوست مالک بوده می تواند بر علیه متصرف جرم خیانت در امانت طرح کند و به نتیجه برسد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۰۷ #08867470

مالک ماشین خود را به دوستش امانت میدهد که پس از انجام کاری برگرداند در این مدت شخصی ماشین را دوست مالک جهت انجام کاری میکرد واز پس دادن آن امتناع می نماید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر فقط مالک دینفع در طرح شکایت است.

با عرض سلام امکان شکایت برای مالک قابل تصورمی باشد.

بادرودوسلام موجر باید تقدیم و تنظیم شکایت نماید.

سلام وقت بخیر
مالک اقدام به طرح دعوا نماید.

سلام
مالک می بایست شکایت نماید .

با درود امکان شکایت برای مالک وجود دارد

مالک می تواند علیه متصرف اول هم استرداد مال یا قیمت مال به نرخ روز را بخواهد که اگر رابطه امانی دوم با اجازه مالک بوده عنوان کیفری خیانت در امانت در مورد متصرف اول رد خواهد شد.ولی متصرف اول می تواند علیه متصرف دوم خیانت در امانت مطرح نموده و قطعا نتیجه دلخواه حاصل شود چرا که قانون اصرار به متصرف یا مالک را شرط تحقق جرم خیانت در امانت تعیین کرده است.