این طلاق باطل هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۹ #08695877

باسلام من با یه خانم اهل بیرجند اشنا شدم بعد یه مدت گفت بیا عقد کنیم و به من گفت از انجا که حقوق شوهر خدا بیامرزش قطع نشه ثبت نکنیم من گفتم به خونوادس بگه دو تا دختر داشت که یکی ازدواج کرده بود گفت من به خونوادم بعدا میگم خلاصه رفتم بیرجند یه مولوی همون شیخ ما میشه اورد خونه مارو عقد کرد در ضمن خانم سنی بودن عقد دائم با هم خوب بودیم تا اینکه دختر بزرگ که ازدواج کرده بود و برادرش فهمیدن منو تهدید کردن گفتن بیا طلاق بده قبول نکردم گفتن تو ثبت نکردی اصلا میگیم عقدی نبوده قبول نکردم گریه ها و حال بد خانم دیدم و اینکه به من گفتن حال روحی پدرشون خوب نیست بخاطر مریضی پدر بیا شما طلاق بده بعد بیا دوباره خواستگاری و سوری بعد رو یع برگه a۴ طلاق نوشته شد قبلش من از خانم هم قول هم قسم قران گرفتم که برام بمونه و اینکه هزاران بار گفتم راضی نیستم به این طلاق و اینکه من میدونستم رابطه داشته باشم طلاق باطله یه شب قبل طلاق رابطه داشتم و راضی نبودم اکراهی بوده و شاهدی جز برادرش که منو تهدید و مجبور کرده نبوده پس شاهدم نداشته درست هست این طلاق باطل هستش من با این قصد طلاق دادم چون میدونستم باطله بعد طلاق منو بلاک کردم دسترسی بهشون نداشتم و بعد ۶۵ روز گفتن دوباره ازدواج کرده با فامیلشون وعده هم نگه نداشته در ضمن در زمان عقد من بود با این فامیلشون هم تماس داشتع هم بیرون میرفته البته همراه خونواده و ازش خواستگاری کرده و شایدم.... لطفا منو راهنمایی کنید میتونم شکایت کنم و در ضمن طلاق هم ثبت نشده

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع اکراه در طلاق امری شخصی است و با توجه به صورتجلسه موجود امکان اثبات اکراه به لحاظ قانونی برای شما وجود ندارد . ولی به لحاظ شرعی به دلیل اکراه موجود در طلاق و همینطور عدم طی دوره عده ، طلاق شما و عقد بعدی همسرتان باطل می باشد .

خانم شرعا زن شما بوده و نمی توانسته با دیگری ازدواج کند

سلام به نظر می رسد دلیل و مدرکی مبنی بر جاری شدن ازدواج ندارید. طبق گفته شما شرعا با ایشان ازدواج کرده اید و طلاق هم باطل است و آن خانم شرعا زن شما بوده و نمی توانسته با دیگری ازدواج کنید اگرچه قانونا نتوانید اثبات کنید ولی باید بر اساس شرع عمل کنید.