آیا امکان کاهش مبلغ جزای نقدی وجود دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۲۱ #08532291

با سلام و احترام، در تصادف سال گذشته، مقصر شناخته شده ام که منجر به ایراد صدمه بدنی غیر عمدی به شاکی گردیده است. در دادنامه صادر شده در سال جاری به پرداخت ده میلیون ریال به عنوان جزای نقدی به نفع صندوق دولت محکوم شده ام. با پذیرش مقصر بودن پیشاپیش از راهنمایی تان سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با پرداخت در مهلت تعیین شده امکان برخورداری از تخفیف وجود دارد.

با احترام
خیر امکان کاهش وجود ندارد و مبلغ باید پرداخت شود

خیر چنین امکانی فراهم نیست.

خیر امکانش میست مبلغ را باید واریز نمایید

سلام و عرض ادب
خیر امکان تقاضای کاهش نیست مطابق دادنامه مبلغ را پرداخت نمایید. امکان تقسیط وجود دارد.

باسلام
مبلغ را به صندوق واریز کنید .

خیر امکان اینکه کاهش یابد وجود ندارد