میشه ممنوع الخروجشون کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۹ #08385819

سلام وقتتون بخیر ما یک سال و۳ ماه عروسی کردیم آتلیه فیلم و عکس را تحویل نمیدهد همش امروز فردا میکنه حتی فیلم خام هم نشونمون نمیده حداقل در حدی که ماشک کردیم اصلا فیلمی وجود داشته باشه جواب تلفنمون هم نمیده صنف هم شکایت کردیم جوابی نگرفتیم وحالا میخوان از کشور خارج بشن که دیگه اصلا فیلمی دست مارو نمیگیره چاره چیه؟ میشه ممنوع الخروجشون کرد؟ اگرمیشه کلا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید سریعا تقاضای تامین خواسته نمایید تا با دستور موقت بتوانید تقاضای ضررو زیان مادی و معنوی کنید

دادخواست الزام به ایفا تعهد به طرفیت ایشان طرح کنید،
امکان ممنوع الخروج کردن در بدو امر نیست

سریعا اظهارنامه ارسال کنید و بعد دادخواست الزام ب انجام تعهد. اظهارنامه وسیله مطالبه رسمی انجام کار است و پیش زمینه لازم برای تقدیم دادخواست

با سلام،بله دادخواست الزام به ایفای تعهد دهید و در صورت عدم انجام تعهد مطالبه خسارت و درخواست ممنوع الخروجی در قالب دستور موقت نیز می توانید مطالبه نمایید.

با سلام میتوانید ایشان را الزام به انجام تعهد نمایید، در خلال دادخواست امکان درخواست دستور موقت وجود دارد