قاضی حکم طلاق داد به نفع زوجه چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۸۳ #08026431

در متن حکم امده تا سه ماه اعتبار داره .الان اگر من (زوج) در این سه ماه حاضر نشوم به محضر طلاق بروم چه میشود ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طرف سر دفتر اخطار می شود در غیر اینصورت صیغه طلاق صادر می شود

با سلام،اگر حاضر هم نشوید،طلاق اجرا می شود.

سلام، سر دفتر از جانب شما اقدام به اجرای صیغه طلاق میکند.

سلام وقت بخیر
سردفتر از جانب شما صدر خصوص طلاق اقدام می نمایند.

بادرود حضور شما تاثیری ندارد طلاق انجام میشود

عدم حضور شما برای ثبت طلاق تاثیری در اجرای صیغه طلاق ندارد ضمن آنکه سر دفتر به شما نیز ابلاغ مینماید

سلام، به شما دو مرتبه اخطار میشود، اگر حاضر نشوید سردفتر به جای شما صیغه طلاق را جاری میکند.