آیا برای دختران برادر فوت کرده ارث میرسد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۰ #07805368

با سلام
مادر اینجانب در سال ۹۸ فوت کرده است . چهار برادر و یک خواهر هستیم . در سال ۹۹ هم برادر بزرگم فوت کرد اکنون سه برادر و یک خواهر مانده ایم با دو دختر برادر بزرگم . خواهشمند به دو سوال زیر پاسخ دهید :
و اگر میرسد چقدر ارث میرسد؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ارث برادرشما بین وراث ایشان قابل تقسیم می باشد.

بله میرسد به همان میزان که پدرشان ارث میبرده و ان مقدار باید بصورت مساوی بین انها تقسیم شود

بله ارث برادر شما بین وراث وی تقسیم می شود

سلام
مقدار سهم الارثی که از طرف مادر به برادر مرحوم شما می رسید حالیه به فرزندانش می رسد به نسبت تساوی .

ارث به نسبت سهم برادر شما به وی می رسد و بین وارث او تقسیم می شود.

سلام چون برادر شما بعد از مادرتان فوت کرده بله به او ارث می رسد و از آنجا که در حال حاضر نیز برادرتان فوت نموده، سهم ایشان به دو دختر وی می رسد.

با توجه به اینکه فوت برادر شما بعد از فوت مادرتان بوده تمامی فرزندان ارث خواهند برد و هر پسر دوبرابر هر دختر ارث می برد. سهم برادر فوت شده به فرزندان ایشان و در صورت وجود زوجه به انها تعلق دارد.