انتقال اتباع افغان چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۸۴ #07729279

سلام خسته نباشید یکی از بستگان همراه با چهار عدد افغانی در ایست بازرسی نزدیکای مرز ترکیه همراه خودروی شخصیش دستگیر میشه ؟مجازاتش چیست؟ چه دفاعیات میتواند انجام دهد؟ راه چاره چیست هم برای ازادیش هم برای ترخیص سریع خودرو؟ ایا تبصره قوی در این مورد وجود دارد که حکم اولیه قاضی را بشکند؟ (البته بدونه سابقه هستند)

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رانندگان وسایل نقلیه ای که نسبت به حمل و نقل اتباع خارجی فاقد مدارک معتبر اقامتی در محورهای مواصلاتی بین شهری اقدام کنند، به جرم ارتکاب قاچاق انسان تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت. خودروی توقیف شده با توجه به اظهارات شما بسته به نظر قاضی تا ۶ماه میتواند توقیف گردد. اگر چنانچه اثبات گردد که حمل افغانی به جهت خروج عیر قانونی از کشور بوده است دادگاه میتواند مجازات حبس برای مرتکب در نظر بگیرد.

با سلام مشمول "قانون مجازات عبور دهندگان اشخاص غیر مجاز از مرزهای کشور و اصلاح بعضی از مواد قانون گذرنامه و قانون ورود و اقامت اتباع خارجه در ایران " می شود
البته شروع به جرم است

اگر اتباع فوق فاقد مجوز باشن قاچاق انسان محسوب می شود