چکار باید بکنم تا بعد از فوت پدرم، همسرم نتواند بابت مهریه اش ملک پدری را توقیف نماید و از ارث آن سهم ببرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۶ #07638423

کارمند مرد هستم. خانه بنام همسرم است و یک ماشین و موتور بنام من است.همسرم مدتهاست با رفتارش تلاش می کند تا من اقدام به طلاق نمایم.در صورت اقدام به طلاق، و با توجه به اینکه پدر پیرم در قید حیات است چکار باید بکنم تا بعد از فوت پدرم، همسرم نتواند بابت مهریه اش ملک پدری را توقیف نماید و از ارث آن سهم ببرد؟
ضمنا زمین روستایی که فاقد سند رسمی هست را هم می توان توقیف کرد؟
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام‌ از پدر شما ارث نمیبرد. زمین های قولنامه ای هم قابل توقیف میباشند

با سلام
اموالی که دارای سند باشد قابل توقیف است و اگر قولنامه ای باشد بایستی طلبکار مالک بودن مدیون را به دادگاه اثبات نماید
با فوت پدر ، شما نیز ناخواسته از ماترک ایشان سهم الارث خواهید برد مگر اینکه پدرتان در زمان حیات اقدام به صلح نماید و اموال را بنام دیگری یا مادرتان صلح یا انتقال دهد

سلام
زمانی که سندیت به نام محکوم علیه باشد قابل توقیف است