بازپرس میگه شش ماه مغازه رو پلمپ نگه میدارم و بنده رو اجازه نمیده حرف بزنم تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۱۳ #07607223

با سلام من یک واحد قصابی دارم که بازپرسی بنابر گزارش اداره دامپزشکی در خصوص کشتار غیر مجاز دام اقدام به پلمپ مغازه کرده است و در ضمن دامپزشکی در گزارش خود از عبارت گردن کشی بر علیه مامورین خود استفاده نموده است . حالا پس از گذشت یک هفته از تاریخ پلمپ اینجانب به بازپرسی به جهت رفع پلمپ مراجعه نمودم ولی بازپرس میگه شش ماه مغازه رو پلمپ نگه میدارم و بنده رو اجازه نمیده حرف بزنم . با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست تا صدور رای منتظر بمانید

سلام.می بایست منتظر صدور قرار باشید....

با سلام،منتظر صدور قرار باشید.

باسلام
می بایست منتظر صدور قرار باشید

با سلام
باید تا زمان صدور قرار ( جلب به دادرسی یا منع تعقیب یا موقوفی تعقیب ) منتظر بمانید.
موفق و پیروز باشید.

با درود منتظر صدور قرار باشید

پس از صدور قرار می توانید برمبنای آن اقدام لازم را مبذول نمایید.