ایا میتوانم حضانت انها را به خانواده دیگری یا به دادگاه واگذار کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱,۱۸۴ #05715337

با سلام و عرض ادب بنده دارای ۲ فرزند پسر هستم یکی ۱۶ ساله و دیگری ۱۱ ساله می باشد. هردو از لحاظ روحی و جسمی سالم ودر صحت عقل میباشند اما متاسفانه نه تنها اینان در هیچ امری از من و مادرش متابعت و پیروی ندارند بلکه بسیار خود رای و گستاخ و نسبت به ما بد رفتار می باشند

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
نخیر...حضانت فرزندان با والدین میباشد.

حصانت حق و تکلیف والدین است. می توانید از مشاوره خانواده استفاده کنید.

با سلام وقت بخیر . خیر این امر امکان پذیر نیست

سلام
خیر ، حضانت حق و ( تکلیف ) پدر و مادر است

با سلام خیر امر نگهداری و حضانت فرزند به تکلیف ابوین هست

با سلام . خیر این امر امکان پذیر نیست .

خیر حضانت حق و تکلیف ابوین است!